2013. március 24., vasárnap

Új takaró

Ha a nagylegény vizilabda meccsre utazik és hajnalban vinni kell, az eléggé borítja a vasárnapi programot. Mert hát 7-kor csak nem fekszünk vissza, a család érdekében meg maradjunk csendben. Ezeknek a kritériumoknak tökéletesen megfelel egy új horgolás előkészítése:)
20 éves fonalak anyutól és kamaszkoromból... 10 éve vannak nálam ("Köss belőle a kisfiadnak!") , most elővettem egy takaróhoz.



Eddig jutottam a Forma 1 végéig:)
Majd meglátjátok rendes fényben milyen jó színek így együtt!  Kinn -6 fok és esik a hó, ezért néznek ki ilyen ridegnek:)

Hmm, nem mintha nem lenne elég félkész munkám, de elvivős pici horgolós nem volt.

6 megjegyzés:

Namata írta...

Nagyon ígéretes !Le a kalappal előtted , mert egy takaróhoz azért kell kitartás .:)

Névtelen írta...

Nagyon szép lesz:)
És az előző takaród? elkészült már?
Ennyi szép fonal! Nagyon szépek a színeik. :)

Vera írta...

Nagyon jó...Én orvoshoz viszek mindig valami "csinálni" valót...Megnyugtat, mig várakozom...De mikor kicsi volt a fiam én is vittem a kötni valómat, mert akkor csak kötéssel voltam elfoglalva...Szép napot! Tudom nem vigasztal, de itt is hideg van, és éjjel óta hó esik....

Hegemony77 írta...

Nem is rideg a színűk! Nagyon szépek!

Paat írta...

De jó, hogy Nektek is tetszik! Kicsit féltem, mert olyan igazán vegyes kupac. A vastagságuk, az összetételük... Viszont annyira jó körönként variálni, hogy melyik jöjjön melyik után:)

Paat írta...

Hát nem, a másikkal még nem végeztem, mert az a hétvégi házikóba szánom és még az ágy sincs meg:) Igaz, már nagyobb, mint egy egyszemélyes takaró, ezért használatba állt takaróként. Majd a kerti estéken folytatom, így nem kell kézimunkát kivinnem.