2013. december 15., vasárnap

Advent 14. és 15.

Nem csalok.
Mert ugye írhatnék 2 posztot, pár nap múlva már észre sem venné senki, hogy bizony a 14-ről lemaradtam.
Az úúúúúgy volt...hogy igencsak pörgősre sikerült a hétvégénk.
Pénteken Kiscsillag koncerten tomboltunk szombat hajnalig, aztán délelőtt felkeltünk reggelizni, kiakasztottam gyorsan a 14-et, Férj elment a szüleihez a gyerekseregért, meg is ebédeltette őket, én meg befejeztem egy házikós ajándékot és visszafeküdtem aludni:)
Mire hazaértek, bezsebelték, átakasztották, sötétedett...szép lassan eszméltem, hogy a fotózást aznapra elbuktam. Gyors öltözés, házavató buliba mentünk, aztán meg át egy gyerekes-osztályosba, Férj meg egy barátunk helyi koncertjére. Mikor fél 12-kor hazasétáltam 3 gyerekkel kulcs belül a zárban, Férj a zuhany alatt. Lábujjhegyen osont, nehogy felébressze a már biztosan alvó családját:) Mi zártuk a sort. Most kezdem utolérni a gondolataimat:)


Nos akkor két szép színű változat. Legalábbis ezek tetszenek.

Advent 14


Ugyan a kampósbot-cukorkát sosem értettem, mint kedvenc, mert hát akkora tömény cukrot ki akarna már a szájába, de aranyosan néz ki. Kellően szirupos rózsaszínbe tettem.

Advent 15
Remélem mindenki jól halad a listáival, mert fogadok nem én vagyok az egyetlen, akinek több listája is fut párhuzamosan:))))

2 megjegyzés:

florentine írta...

csak ámulok :-)

Paat írta...

A koncerten ugráláson vagy a hímzésen?:)))))