2013. január 7., hétfő

Kinn és benn

Órák óta szakad a hó Szombathelyen és gyönyörűűűűűű:)
Igaz olvad, így sokáig nem marad meg, de akkor is...
Ha lenne egy földig érő dupla ablakom, előtte egy nagy fotellel, friss tejeskávéval és jó kis kötéssel, csatlakoznátok? :)
S most légyszi fordítsátok el a fejeteket, vagy a monitort, amíg megtanulom elforgatni a képet:)Az ok a fotón rejtőzik: a kötött tok a karácsonyi ajándékomat óvja. Egy amolyan kis mini lap-top, ami szétszedhető tablett-re és dokkolós billentyűzetre. No, ennyit is értek hozzá. Gyakorlatilag 20 éves IT múltamat kell átírnom az alapoktól, ami roppant izgalmas, ám sokszor felettébb bosszantó.
Végre találtam olyan alkalmazást, ahol  picasa-szerű montázst tudok csinálni, mint eddig, de csak állót akar. A képeket tudom kézzel forgatni, de a kész montázst nem.
Ha kifújom a dühöm, majd megtanulom ám azt is, de most levezetek egy porszívózással.

(Az gondolom senkit sem lep meg, hogy a 11 éves fiam karácsony este tűkön ült mellettem, mikor ismerkedni kezdtem az ajándékommal: -"Nem úgy, anya!....Azt ott nyomd meg...csak ide kell húzni, látod...majd én megmutatom...")

6 megjegyzés:

Hegemony77 írta...

Én csatlakoznék a kötögetéshez, vigyek saját fotelt? :)
Szép havas minden! Nálunk tegnap esett sokat (Bp) de már majdnem az egész elolvadt.

Paat írta...

Szeretettel várlak, nagy a kanapénk:-)

Névtelen írta...

Gyönyörű ahogy havazik! :) Nálunk már elolvadt:)
Nekem a tok tetszik nagyon az élénk, vidám színeivel. Azt is Te kötötted?

Namata írta...

:)Hát igen , a gyerkőcöknek ez nagyon megy .Egyébként a hóesés gyönyörű volt .Rég esett ilyen szép nagy pelyhekben .Valahogy olyan békességes .:)

Paat írta...

Hát persze hogy én kötöttem, azért mutatom:) Ahogyan látszik is, teljesen sima, de kellettek a színek így januárban... Vagy 2 éve rendelt nekem a Férj Angliából 2kg tarka akrilt, azóta sokszor előkerül ilyen témáknál:)

Paat írta...

Tényleg Tündi Te is láttad:)