2013. január 20., vasárnap

Aktuális

A nagy nyugati havazásban született, valahogy kimehetetlen volt a helyzet:)


Igaz, a hímzés még tavalyi, de már akkor is faliképet terveztem belőle. Az előszobánk falán, az átjáró melletti szakaszra fér el egy ilyen méretű kép/szőnyeg/falvédő...-kinek hogy tetszik. Az átjáró fölé meg a hozzá illő apróbb díszeket lógatjuk.
Eddig nem volt a karácsonyi adventi naptár és a tavaszi virágos közé illő darab. Na de most! Az ajtón is lecseréltem a koszorút korcsolyára:)


Elégedett vagyok. Került rá redwork, pachwork, rátét, jégcsap-csipke, horgolt hópihe. Rémlik, hogy van nekem valahol pár gépi-vágott kis filc hópihém, ha előkerül, még felugorhatnak...

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon jó lett, nagyon tetszik! :)

Névtelen írta...

Szia!
Teljes szívből gratulálok neked, hihetetlen hogy 3 gyerek mellett ennyi energiád és ötleted van. Nekem 2 kisgyermekem van és én is szeretek kötni, de Téged és a munkáidat nézegetve csak ámulok. További jó munkát és sok örömöt benne és családodban.
Egy csodálód :)
Eszti

Paat írta...

Köszi lányok!
Szia Eszti! Őrült jól estek kedves szavaid:) A megoldásom időhiányra: mindig dolgozom valami(ke)n, s akkor is előveszem, ha gyereket kérdezek ki, vagy ők még vacsoráznak, de én meg csak várom, hogy végezzenek és beszélgetünk. Ilyen esetekre vannak egyszerűbb, kisebb alkotások. Persze a varrós előpakoláshoz nekem is szabad hétvége kell:)) Szeretettel várlak vissza!

Névtelen írta...

Szia Paat!
Csak tegnap találtam Rád de már ma is nézegettem az oldalad. Igaz kb 5 percet voltam fennt, de ennyi elég volt hogy rám ragadjon a pezsgésed. Ma nekem is kell valamit alkotnom! :))
Majd csinálok rá időt a fiaim mellett.
Üdv: Eszti

Paat írta...

Örülök hogy lendületet adtam, kíváncsi vagyok mi születik belőle:-)