2012. március 19., hétfő

Türkiz szegély trallala!

Egyszerűen beleszerettem ebbe, a Kicsikatónál látott színösszeállításba  Én meg csak ültem ugyanilyen csomag fonalkombináción (szó szerint, hisz a kanapéban tartom Őket:) ) és vártam azt az időt, mikor zoknikötésre szánom magam. Merthogy eredetileg zoknifonalak lennének a drágák... Nade így kendőnek mennyivel másabb!



6-os tűkkel készült, 182g.
Persze nem akartam az ötleten túl koppintani, így teljesen sima teste lett, a Nypon 3 tengelyű szaporításával, mert nekem az nagyon bejön:) A szegély meg horgolt, az utóbbi hibrid darabjaim sorába illően:)
Sőt, mivel a színátmenetes fonal egy árnyalatnyit vékonyabb a kéknél, ezért hozzáfogtam egy pont olyan málnapiros gyapjú pókhálót, amihez magában sosem mernék nyúlni. Így a teste is egy kicsit pirosabb lett, mint Katóé. Remélem, nem haragszik:)

Gyerekesen boldog vagyok az új kendőmmel:))))))))))))

6 megjegyzés:

Timici írta...

nagyon szuper lett, gratula!:)

MrsYarnart írta...

hű, de szép!

KicsiKató írta...

Tyű, a mindenedet... mindent imádok rajta, a plusz hozzáfogott fonalat, a bátorságodat, hogy horgolt szegélyt adtál hozzá... A hatos tűt meg csak irigylem, irtó lazán kötök, az ötösnél vastagabb tűimet lassan belepi a pókháló... :)

Paat írta...

De drágák vagytok a szép szavaitokkal!:) Olyan jó valami visszajelzést "szakértőktől" is kapni, mert persze használat közben sokan elirigylik, megcsodálják, de nem értik mennyi munka és tapasztalat kell, hogy a műveink mögött legyen... Igaz, mi élvezetből csináljuk:))
Köszi Kató, hogy nem bánod a lopást:)

Irenka írta...

Ez a színkombináció nálad is nagyon tetszik! A sima kendőtest ezzel a szép horgolt szegéllyel - nagyszerű lett!

Paat írta...

Szia Irenka! Köszi Neked is kedves soraidat, szívmelengető:)