Bármennyire is vonzó a temérdek csodásan piros koktélparadicsomot olajjal felöntve, bazsalikommal, fokhagymával eltenni télre, sajnos nem áll el!
Pedig régi tartósítós könyvben olvastam, de mint ahogyan tartottam tőle a koktélpari sokkal vizesebb, mint a normál paradicsomból a kicsik, amire a recept íródott... Sérülékeny a héja és könnyen felhasad. 3 nap alatt megbuggyant...:(
2 megjegyzés:
ÓÓÓ, de sajnálom, pedig gyönyörű! 2 éve én a cukkinicsalamádémmal jártam így, és nagyon rosszul esett :(
Köszi az együttérzést!:) Nem is a terményt sajnálom, meg a belefektetett órákat, hanem az elillant lehetőséget, hogy megajándékozzak vele néhány barátot. Úgy szeretem ilyesmikkel meglepni a szeretteimet...:)
Megjegyzés küldése