2011. május 17., kedd

Nyertem!

Ercsu engem sorsolt a vándorkötőtű második állomásának!!! Juhéjjj!
******************************************************************************
Hogy mi is az a vándorkötőtű?

Egy szenzációs kezdeményezés az 1001fonaltól!Az 1001fonal tulajdonosa, Kati útjára indított egy Addi Click LACE csipkekötőtű szettet, amelyet első körben 10 kötögető próbálhat ki 2-2 hétig.
A szabályok a következők:

*******
Vándor Addi Click Lace szettet indítunk útjára!
Ercsu az első állomás, utána vajon merre jár majd a csipkekötő kötőtűszettünk? Útjára indítunk egy Addi Click Lace szettet a blogvilágban, első körben tíz blogger(ina) próbálhatja ki 2-2 hétig a kötőtűk végtelen tárházát rejtő kötőtű szettet. Ha te is kipróbálnád, íme a szabályok:

Mindig a szett aktuális "állomása" választja ki a következő állomást. Az első Ercsu, akinek már kezében is a szett! Két hétig használja, amikor továbbküldi egy másik bloggernek akiről úgy gondolja, örülne neki ha kipróbálhatná (igényeket ér előre jelezni itt a blogon :) ). Ő használja két hétig, választ egy következő állomást, továbbküldi, stb. Szeretnénk végig követni hol jár épp a vándor, és hova tart, ezért az alábbi szabályokat kérjük tartsátok be:

1. Amikor megtudod, hogy te leszel a következő állomás, egyeztess a küldővel, hogy tudod-e épp fogadni és hova küldje a szettet.
2. Amikor megkapod a szettet, írj róla a blogodon egy rövid bejelentkező bejegyzést, hogy lássuk, megkaptad, és egy emailt az info@1001fonal.hu email címre, csak annyit, hogy "sziasztok, nálam a szett. nevem, címem, telefonszámom". Válaszd ki kinek küldöd tovább, és tudasd a választottal. Kérd el a pontos címét időben, hogy fel tudd adni neki amikor lejárt a két hét.
3. Amikor letelt a két hét, add fel a választottadnak a szettet gondosan becsomagolva (párnázott boríték a legjobb) elsőbbségi ajánlott levélként vagy futárszolgálattal. (Ha nem tudod személyesen átadni persze... :)) Erről írj egy rövid emailt nekünk, hogy tudjuk elindult és hova tart (név, cím, telefonszám). (Nagyon fontos, így tudjuk követni, hogy kinél jár majd!)
4. Írd meg a tapasztalataidat nekünk és/vagy a blogodon és mutasd meg mi készült a szett segítségével!

  Mi nyomon követjük, hol jár a szett és a 10. állomásnál jelezzük majd az aktuális használónak, hogy hogyan tovább - mivel ez az első ilyen vándorunk, tesztüzem, egyelőre 10 állomásosra tervezzük a túrát, de ki tudja...

A két hét "irányelv", ha pár napot csúszol, nem gond, nekünk is sűrű az életünk, de, hogy ne szakadjon meg a lánc, kérjük, hogy 3 hétnél tovább ne tartsd magadnál a szettet!

Jó kötögetést!
Kati és Ági - 1001fonal
*****************************************************************************

Nemsokára csenget is a postás a dobozkával, így én várom a jelentkezőket is, akik utánam szeretnék elnyerni kölcsönbe. Az igazságosság érdekében én is sorsolással fogok választani a hónap végéig üzenetet hagyók közül. (itt, vagy a patriciakukacpatriciaponthu címen). Kérlek csak akkor jelentkezzetek, ha június elején van időtök fogadni!

Hajrá!
Paat

1 megjegyzés:

tHs írta...

énénénén szeretnéma készletet majd utánad!!! REmélem, klassz dolgot készítesz vele!